OSMANİYE / MERKEZ - Çona Nurdağ Ortaokulu

Çona Nurdağ Ortaokulu

Çona Köyü/ Merkez Osmaniye
Vizyon
Vizyonumuz:Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Misyonumuz:Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.30-15.10
Soba,klima
Ulaşım
Öğretmenler özel araçlarıyla okula gelmektedir.Ayrıca dolmuşlarla da ulaşım imkanı mevcuttur.
Çona Köyü/Osmaniye
Sportif Etkinlikler
Sınıflar arası futbol ve voleybol turnuvaları yapılmaktadır.2023 Eğitim Vizyonu kapsamında köyler arası futbol,voleybol,hentbol ve masa tenisi turnuvaları düzenlenmektedir.
TÜBİTAK