OSMANİYE / MERKEZ - Çona Nurdağ Ortaokulu

Ara

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilimizde yürütülen “Bağımlı olma, özgür ol!” projesine yönelik Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) eğitim programlarına ait videolar öğretmenlerimiz gözetiminde ve sınıf/yaş nitelikleri göz önünde bulundurularak öğrencilerimizle beraber izlenmektedir.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

AYIN ÖĞRENCİSİ VE AYIN SINIFI SEÇİMLERİ AYIN ÖĞRENCİSİ SEÇİMİ

Öğrencilerimizin Dikkatine !

Okulumuz idaresi ve öğretmenlerinin teklifi üzerine 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında ARALIK ayından başlanarak ayın örnek öğrencisi seçimi yapılacaktır.

Seçimlerde öğrencilerin;

1. OKUL KURALLARINA UYUMU,

2. OKUL BAŞARISI,

3. ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİ,

4. OKUL ETKİNLİKLERİNE KATILIMI,

5. ÇEVRE BİLİNCİ gibi davranış durumları dikkate alınacaktır. Ayın öğrencisi seçilen öğrenciler Ayın Öğrencisi tişörtü ayın öğrencisi madalyası ile ödüllendirilecek ve fotoğrafları okulumuzda oluşturulan pano ile okulumuzun web sayfasında yayınlanacaktır.

Kas

24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür. Bu vesile ile ülkemizde 1981´den beri her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Okulumuzda da Öğretmenler Günü etkinlikleri, öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu birbirinden güzel ve eğlenceli etkinliklerle gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor ve tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz.

Kas

Çona Nurdağ Ortaokulu ve Çona Nurdağ Şehit Ahmet Tıraş İlkokulu olarak, Cumhuriyetimiz’ in kurucusu büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuzluğa uğurlanışının 85. yılında saygı, sevgi ve rahmetle andık. Törenimizi hazırlayan ve sunan öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenlenmiştir. Türk Kızılay’ından gelen çok değerli çalışanlara ve gönüllülere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Çona Nurdağ Ortaokulu ve Çona Nurdağ Şehit Ahmet Tıraş İlkokulu olarak cumhuriyetimizin 100.yılını büyük bir coşkuyla kutladık.

Bağımsızlığımızın simgesi bu özel günü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere değerli silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.